torsdag 7. februar 2008

Uken vin på Aperitif er fra Italia

Les om ukens vin på http://www.aperitif.no/?id=112463 . Det står blant annet ”Ripa delle Mandorle 2006, kr 320.80 (56176 - bestillingsutvalg) er nemlig en ultrasjarmerende boksvin som samtidig er en god og anvendelig matvin. Veldig god saftighet, god bløt frukt og fine myke tanniner gjør den til en perfekt kosevin som også er veldig godt egnet i selskap med alt fra en hverdagslig pastarett til et saftig stykke kalvekjøtt.

 




 



 

2 kommentarer:

Jon Vidar sa...

Hvabehager! En "boksvin" som faktisk er god, er det slik å forstå? Vi i "Team Grøtte" er dessverre så snobbete at vi forsøker å holde oss til vin på flasker. Man må da forstå at kultiverte mennesker med sans for estetikk og etikette ikke kan nedverdige seg å harmonere årgangsvin og papp!! Dog, jeg er alltids klar til å eksperimentere; open and brave!

Men, en bekymring melder seg jo for undertegnede: Hvordan "tuter" man en "boksvin"?

Gard sa...

Nå er ikke jeg sikker på hva som ligger i begrepet "å tute en vin"....men dere har jo flaks her for denne vinen kommer både i en flaske utgave og en pappkartong utgave. Det betyr at dere slipper å senke dere ned på nivået til almuen som kun ønsker å drikke denne fæle pappvinen. Vinklubben RØLPs nye motto: "Er det på glass så gi gass, er det på kartong....so long"